آموزش تهیه ترش تره

آشپزی
مواد لازم برای ۶ نفر:
۱ پیمانه برنج
۱ بوته سیر
۱ پیمانه آبنارنج
۲ عدد تخممرغ
به میزان لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
۱ کیلوگرم مخلوط جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و چغندر
آشپزی غذا های ایرانی
طرز تهیه:
۱. سبزیها را ساطوری و ریز کنید و درون قابلمه با ۲ لیوان آب بگذارید بجوشد.
۲. حالا برنجی را که از قبل خیس کردهاید اضافه کنید.
۳. وقتی برنج خوب پخت، سیر نگینی خرد شده، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
۴. حالا آبنارنج را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.
۵. در ۵ دقیقه آخر خورش را از روی حرارت بردارید. تخممرغها را اضافه کنید. ترش تره با برنج سفید سرو میشود.
آموزش تهیه ترش تره
:: بازدید از این مطلب : 185
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0